Mycomed combineert maar liefst 6 paddenstoelextracten van cordyceps, maitake, shiitake, oesterzwam, amandelpaddenstoel en gesteelde lakzwam voor een optimale synergie.  Dit natuurpreparaat op basis van Full-Spectrumextracten is ontwikkeld om de natuurlijke weerstand te verhogen.*

Door gebruik te maken van correct gedetermineerde paddenstoelen via DNA-testen en gestandaardiseerde extracten wordt een betrouwbare kwaliteit gegarandeerd. Al de paddenstoelen zijn daarenboven gestandaardiseerd op de belangrijke 1,3-1,6 bètaglucanen.

De Full-Spectrumextracten omvatten de volledige levenscyclus van de paddenstoel waardoor bioactieve stoffen aanwezig zijn uit het mycelium, het vruchtlichaam, de sporen en de extracellulaire bestanddelen. Hierdoor bevat Mycomed het beste uit elke stadium.

Het cordycepsextract is gekweekt op een 100% plantaardig substraat waardoor het 5 maal krachtiger is dan de wilde Cordyceps sinensis die groeit op insecten. Bovendien zorgt deze substraatkweek voor een betere kwaliteitscontrole en minder vervuiling met bacteriën, andere schimmels en zware metalen.

Al deze sterke eigenschappen zorgen samen ervoor dat Mycomed een innovatief paddenstoelenpreparaat is waarbij de kwaliteit gewaarborgd wordt.

*De gesteelde lakzwam ondersteunt het immuunsysteem en helpt de natuurlijke weerstand te versterken.