Neptune Krill Oil werd geoptimaliseerd tot Neptune Krill Oil Licaps. De Licaps zijn 100% ondoordringbaar waardoor er geen lucht en zuurstof in of uit kan. Dit zorgt voor een volledig geurloze capsule en een bescherming tegen oxidatie.

De Neptune Krill Oil licaps herbergen een compleet natuurlijk omega-3 vetzurencomplex dat beschikt over een uitstekende verhouding van omega-3/omega-6/omega-9 (15/1/6). Ook andere interessante stoffen zoals fosfolipiden, choline, een mariene flavonoïde, vitamines A,E & D, zink en kalium zijn aanwezig. Door de gepatenteerde koude extractiemethode blijft de volledige natuurlijke matrix van de ingrediënten behouden.

De Neptune Krill Oil licaps zijn daarenboven zeer goed verteerbaar en veroorzaken geen oprispingen waardoor een vissmaak uitgesloten is. De opname van de omega-3vetzuren (EPA en DHA) is ook beter dan bij visolie, waardoor een lagere daginname volstaat. De nieuwe licap technologie in combinatie met het uniek extractieproces, ‘Friends of the Sea’ certificaat en het respecteren van de CCAMLR akkoorden maken Neptune Krill Oil Licaps tot wat het is, een compleet en duurzaam krillolie product van beproefde kwaliteit en de hoogst mogelijke zuiverheid.