SaffraMed combineert twee plantenextracten van een wetenschappelijk bewezen kwaliteit. Enerzijds zorgt een hoog gestandaardiseerd saffraanextract (Saffr’Active™) voor de ondersteuning van een goede gemoedstoestand en het behoudt van een positieve instelling. Anderzijds helpt het gepatenteerde curcuminefytosoom om u mentaal in evenwicht te brengen en ondersteunt het de hersenfunctie.

Daarnaast dragen de rechtstreeks fysiologisch actieve vormen (vormen die rechtstreeks door het lichaam kunnen worden opgenomen) van foliumzuur, vitamine B6 en vitamine B12 bij tot de normale psychologische functie en de vermindering van vermoeidheid. Organische zink gebonden aan zuivere L-methionine zorgt voor een optimale biologische beschikbaarheid. Bovendien bevat Safframed cholecalciferol, de best werkzame vorm van vitamine D voor het menselijk lichaam, bio-identiek aan de vitamine D die in de huid wordt aangemaakt onder invloed van UV-stralen.

Saffr’Active™ is een zuiver extract uit de stampers van de saffraankrokus (Crocus sativus L.) en is uniek gestandaardiseerd op >2% crocine en >2% safranal voor een betrouwbaar effect. Dit extract wordt bovendien grondig getest op de afwezigheid van pesticiden en andere contaminanten.

Curcuminefytosoom is het stabiele curcuminoïdencomplex dat onder patent gekoppeld zit aan fosfatidylcholine uit soja (fytosoomvorm). Dit zorgt voor een verbeterde stabiliteit en maximale biologische beschikbaarheid van curcumine.

Kortom zorgt de unieke synergie tussen de verschillende ingrediënten ervoor dat SaffraMed bijdraagt tot het ervaren van meer positieve emoties.